Cesme

Goedkope vliegtickets en vliegvakanties Çesme

Çesme is een indrukwekkende havenplaats in het noordwesten van de Egeïsche Kust op circa 100 kilometer van de luchthaven van Izmir. Het ligt op een grote landtong met een mooie baai en is omringd door stranden. 

Je hebt verschillende stranden (zand, fijn grind en keien)  in Çesme,  gaande van rustig tot meer levendig,  zoals het Tekke strand, het Boyalik strand, het Golden Beach strand en het Pirlanta strand. Er is altijd wind in Çesme en dat is ook de reden waarom het zo in trek is bij windsurfers.

Ongeveer op 6 kilometer van Çesme heb je Ilica dewelke niet alleen bekend staat om haar prachtige witte zandstranden, maar ook om haar natuurlijke warmwaterbronnen die veel mineralen bevatten en direct in zee uitlopen. 

Op cultureel vlak heeft Çesme je ook veel te bieden zoals het kasteel Çesme, wat een must see is. Moskeeën, Kerken en kloosters heb je hier genoeg en ze zijn het zeker waard om te bezoeken.

In Çesme heb je meerdere restaurants en terrassen waar je heerlijk kunt eten of een hapje en een drankje kunt  nuttigen. Er zijn genoeg discotheken, discobars en bars waar je je ‘s nachts kan uitleven. 

Voor diegenen die willen shoppen biedt Çesme veel kleine winkeltjes waar je van souvenirs tot kleren, alles kunt terugvinden. 

Çesme heeft een mediterraan klimaat. Koele winters en warme droge zomers met temperaturen die rond de 30 graden schommelen.                               

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018