Alacati

Goedkope vliegtickets en vliegvakanties Alaçati 

Alaçati is één van de meest bekende vakantiebestemming in de Egeïsche Zeeregio in Turkije. Het is een uitstekende badplaats en is gekend met haar stenen huizen, prachtige stranden, lekkere wijn, historische gebouwen en monumenten. 

Stranden waar je volop van je vakantie kunt genieten zijn, Kum Beach, Çark Beach, het strand bij 7800 Beach club in Boyalik en Ramo Beach in Altinkum. 

Alaçati is een pittoresk schilderij-achtig dorpje met oude witte stenen huizen met blauwe, rode of gele luiken, smalle straatjes en windmolens. Het is een muzikaal dorpje waar je heerlijk kunt relaxen met een shisha pijp of een biertje. 

Alaçati is de hotspot voor rijke Turken en kite- en windsurfers. Hier vindt je verschillende accommodaties gaande van boutique hotels, B&B’s of hotels met vol- of halfpension. De hoofdstraatjes hebben veel restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en winkeltjes voor de shoppers waar je je naar hartenlust kunt uitleven. 

Alaçati heeft een mediterraan klimaat.
Droge warme zomers  zijn hier geen uitzondering. Het zeewater heeft een maximumtemperatuur van 23 graden in de zomermaanden en de temperaturen lopen op tot een 29 graden.