Costa Verde

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Costa Verde

Costa Verde staat ook bekend onder de benaming Groene kust en ligt in het noorden van Spanje. De wondermooie bergdorpjes, de moderne architectuur,  de groene begroeide hellingen, de dichte bossen en de prachtige zandstranden maken deze kust zeer bijzonder!
Costa Verde heeft de voorkeur van veel watersportliefhebbers. Het is hier mogelijk om te surfen en windsurfen, waarvoor Tapia de Casariego de ideale plek is. De meest bekende stranden zijn Aventureiro Beach, Paraty Bay, Lagoa Azul, Lula Beach en Lopes Mendes Beach. Vergeet ook niet de pastelkleurige huisjes in Cudillero te bezoeken.
De kust kent een gematigd mediteraan klimaat met zeer warme zomers en milde winters. De temperaturen gedurende de zomermaanden kunnen stijgen tot 35 graden Celsius. 

                                                  

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018