Costa Del Sol

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Costa del Sol

De meest zuidelijke Costa van Spanje is ongeveer 300 kilometer lang. Costa del Sol is de meest geprefereerde Costa onder de Nederlanders. De kust kent maar liefst 300 zonnige dagen per jaar. Buiten het schone strand en de felle zon heeft de kust veel te bieden op natuurlijk en cultureel vlak.
Eén van de bekendste bezienswaardigheid is onder meer de schitterende druipsteengrot van Cueva de Nerja. Bezoek zeker Málaga, de hoofdstad van Costa del Sol. De plaatsen die nog het bezichtigen waard zijn, zijn onder andere Torremolinos, Marbella en Torre del Mar en Nerja.

                    

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018