Costa Cálida

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Costa Càlida

Costa Càlida, ook de “Warme Kust” genoemd,  is maar liefst 250 kilometer lang en loopt van Cartagena tot Mojacar. De kustlijn kunnen we in 2 opsplitsen; in het Zuiden heeft men meer rotsen en aan het Oosten een prachtig lange zandstrand. Je kan in Costa Càlida kiezen om te zwemmen in de Middellandse zee of in het heldere Mar Menor. De temperatuur in de Mar Menor is altijd 4 à 5 graden hoger dan de Middellandse zee.
De hoofdstad van Costa Càlida is Murcia, wat een golfparadijs is met 13 golfresorts. Maar de havenstad Cartagena is zonder twijfel de belangrijkste plaats met bezienswaardigheden zoals het Amfitheater, Plaza Espana, The Roman Theatre Museum, Puerto de Cartagena, en noem maar op.
In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30 graden en in de winter een aangename 16 graden.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018