Tenerife

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Tenerife

Het grootste en het bekendste Canarische eiland is Tenerife en bevindt zich in de Atlantische Oceaan. Met zijn prachtige weeromstandigheden wordt dit eiland jaarlijks door 5 miljoen vakantiegangers bezocht. Het kristalheldere zeewater en de schone zonneschijn geven je een hemels gevoel! 

De twee populairste stranden zijn Costa Adeje en Playa de las Americas. Ook de zwarte stranden zoals de Playa Jardín trekken de aandacht van vele toeristen. Talloze watersportfaciliteiten zijn hier ook aanwezig zoals surfen en parascending. 

Verder raden we je aan om het operagebouw Auditorio de Tenerife “Adán Martín”, het geweldigste waterpark van Europa het Siam Park Tenerife, het Nationale Park van Teide met de derde grootste vulkaan en de kleurrijke feesten/carnavals te bezoeken!  
                                                               

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018