La Palma

Goedkope vliegtickets La Palma

La Palma “het groene eiland”  is de hemel op aarde voor de natuurliefhebber. Denk aan mooie stranden, prachtige landschappen, vulkanen en bossen. 

Je bent hier op je plaats als je van trekking houdt, want je hebt hier meer dan 1000 km aan wandelpaden die je tussen vulkanen en canyons leiden. Kleine paden die je naar verborgen watervallen brengen. Wat je zeker moet doen in La Palma is genieten van de betoverende magische sterrenhemel. Je zal deze ervaring niet kunnen vergeten!

De schilderachtige hoofdstad van La Palma is Santa Cruz de la Palma en is het bezoeken zeker waard. Winkelen in de gezellige winkeltjes en daarna genieten van een hapje en drankje in één van de aangename restaurants en terrasjes. 

Het zachte klimaat van La Palma is dan ook mooi meegenomen natuurlijk. In de zomermaanden is het hier meestal rond een 25 graden en in de winter een 16 graden. In de winter valt hier wel het meeste regen van de Canarische Eilanden.                                                                            

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018