Fuerteventura

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Fuerteventura

Fuerteventura, ofwel de Caribbean van Europa genoemd, staat bekend om haar witte zandstranden en helderblauwe zee. Als je het Caribisch gevoel wilt en niet ver wilt vliegen, stellen wij je Fuerteventura voor. Je zult het je niet beklagen!

Er zijn meerdere bars en discotheken aanwezig waar je je kan uitleven. Het leven is ook een stuk relaxter en aangenamer in Fuerteventura. Als je denkt dat je veel moet uitgeven kunnen wij je geruststellen, want zowel eten als uitgaan is hier niet duur.

Bekende plekken zijn Corralejo, La Olivia en Costa Calma, maar buiten deze plekken heb je nog meerdere pittoreske  dorpjes die je kunt bezoeken. 

Doordat het een winderig klimaat en woelige zee heeft, is het eiland heel erg bekend onder (kite)surfers. Het eiland heeft dan ook veel kitesurf scholen waar je het kan leren. 

De temperaturen zijn het ganse jaar door boven de 20 graden. Het eiland heeft een aangenaam klimaat voor iedereen.  Het is wetenschappelijk bewezen dat Fuerteventura de meeste zonuren van Europa heeft.