Zonvakanties

SUNSKY Vliegvakanties, de ideale zonvakantie om zorgeloos te genieten van al de troeven die onze magische aardbol ons te bieden heeft!
Parel witte stranden, prachtige koraalriffen, heldere turquoise- en groene zeewateren, kunst- en cultuur, gastronomie en nog véél meer.

Met kennis en liefde samengestelde reispakketten die voldoen aan de normen en eisen van de moderne reiziger.
Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zijn reeds tienduizenden tevreden klanten je voorgegaan!

Jij vraagt en wij doen het!

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018