Verenigde Staten

Verenigde Staten

Goedkope vliegtickets Verenigde Staten

In de Verenigde Staten is er veel te beleven! Het land wordt jaarlijks bezocht door massa’s toeristen. De reden hiervoor is de rijkdom van cultuur, musea, geschiedenis, prachtige bezienswaardigheden en de geweldige award-winnende attracties. Er bestaan dus enorm veel keuzemogelijkheden!

Goedkope strandvakanties Verenigde Staten

Voor de genieters zijn er natuurlijk ook mogelijkheden genoeg. De Hanauma Bay en de Wai’anapanapa State Park in Hawaï, de Driftwood Beach in Georgia, de Fort Lauderdale Beach in Florida en het adembenemende eiland Maui in Hawaï zijn de lievelingen van de meeste toeristen. Natuurlijk valt er nog enorm veel te ontdekken onder en boven water!

Goedkope Citytrips Verenigde Staten

In de Verenigde Staten is er voor iedereen wat te doen! Voor de natuurliefhebbers zijn de Glacier National Park in de staat Montana, de indrukwekkende Antelope Canyon in Arizona en de Zion National Park in Utah met prachtige rotsformaties de meest gewaardeerde bezienswaardigheden. Ook de Cloud Gate in Chicago, de Empire State Building in New York en de schitterende Kathedraal van St. Johannes de Doper met zijn geweldige architectuur zijn het bezichtigen waard! Verder is het wereldberoemde pretpark Discovery Cove in Florida voor iedereen een must see!

Algemene informatie

In Verenigde Staten heersen er veel verschillende klimaatsystemen. De klimaten variëren van een koud toendraklimaat tot een tropisch regenwoudklimaat.
De officiële munteenheid is de Amerikaanse dollar. De meest gebruikte betaalmiddel zowel door de toeristen als door de inwoners is de Creditcard.