Veilig online boeken en betalen

Via deze webstek kan je eenvoudig en in enkele stappen, snel en goedkoop je reis samenstellen en boeken. Wij verkopen niet via andere reisagenten. Al onze reizen zijn boekbaar via onze kantoor(en) of via deze webstek die behoort aan SUNSKY Vliegvakanties. 

Bij een boeking die gemaakt wordt in onze kantoor(en) rekenen wij dossierkosten van €20 per persoon aan. SUNSKY Vliegvakanties verkoopt pakketreizen met eigen label en dynamisch samengestelde reispakketten. De prijzen die u ziet op de website is de prijs op het moment dat u de reis bekijkt. De prijzen zijn onderhevig aan schommelingen doordat de reis dynamisch wordt samengesteld. 

Een dynamische reispakket betekent dat uw reis is samengesteld uit losse onderdelen van verschillende leveranciers en/of dienstverleners. Bij annulering en/of wijziging zal elk onderdeel apart onder de algemene voorwaarden vallen van de desbetreffende leverancier en/of dienstverlener. De beschikbaarheid en de up to date prijs van de door u gewenste reis kan u in real time eenvoudig controleren door de knop "controleer beschikbaarheid en prijs" te klikken. Indien de reis beschikbaar kan u de gewenste kampertype selecteren en de reis definitief boeken. Direct na het vastleggen van de boeking krijg je een bevestiging per e-mail. Wijzigen en/of annuleren van een definitief geboekte reis is onderworpen aan kosten die worden bepaald in de algemene- en bijzondere reisvoorwaarden.

Online betalen

Bij boeking van een dynamische reispakket met meer dan 21 dagen voor afreisdatum betaalt u bij de boeking een voorschot van 50% van het reissom. Is uw afreisdatum minder dan 21 dagen dan betaalt u 100% van de reissom bij de boeking. Bij boeking van een reispakket met label van SUNSKY Vliegvakanties of een boeking van enkel hotelverblijf met meer dan 21 dagen voor afreisdatum, betaalt u een voorschot van 30% van de reissom. Is uw afreisdatum minder dan 21 dagen dan betaalt u 100% van de reissom. In elk geval dient u de kosten van de annuleringsverzekering en/of bijstandsverzekering onmiddellijk samen met het voorschotbedrag/factuurbedrag te betalen. Het restbedrag dient uiterlijk 21 dagen voor afreisdatum betaalt te zijn.

Voor online betaling van uw reis gebruiken wij de e-Commerce oplossing van Ingenico, algemeen gekend als één van de voornaamste spelers van de financiële wereld.
Deze oplossing werd ontwikkeld om uw betaling in een ergonomische en gebruiksvriendelijke omgeving te doen, met een optimale veiligheid en respect voor de persoonlijke levenssfeer.
Voor meer informatie kan u kijken op https://payment-services.ingenico.com

Op onze webstek kan u selecteren welke betaalmethode u wenst te kiezen uit volgende mogelijkheden;
1. Kredietkaart (Visa - Mastercard)
2. Online banking (Belfius – KBC/CBC – ING)
3. Bancontact
4. Klassieke overschrijving (enkel van toepassing op reizen met SUNSKY label)