Stad hotels & citytrips

Er gezellig even tussenuit, een romantisch uitje of een weekendje weg? Word je aangetrokken door de levendigheid en bedrijvigheid van een metropool? Stad hotels & citytrips zijn dan iets voor jou! Een historische bestemming, een culturele hoofdstad, architecturale wonderen, extravagante uitgaansbuurten of een combinatie daarvan. Met citytrips is alles mogelijk. Dichtbij of ver weg, je kan met goedkope vliegtuigtickets in iedere Europese stad snel en makkelijk geraken.

Liever dicht bij de deur? Binnen de Benelux liggen verscheidene steden die het verkennen waard zijn en jaarlijks een wereldwijd toerisme aantrekken. Historische trekpleisters binnen Nederland, België en Luxemburg weten iedere city tripper te verstommen met hun unieke charme. Van grootsteden zoals Amsterdam en Brussel tot zelfs Durbuy de kleinste stad ter wereld, keuze genoeg voor citytrips.  Monumenten, musea, een bruisend uitgaansleven, heerlijke restaurants en knusse stad hotels weten alle stadsmussen te bekoren.

De Europese steden waren nog nooit zo toegankelijk! Als citytripper hoef je niet al te ver te zoeken naar de ideale stad, je bent slechts één vliegtuigticket verwijderd van die toplocatie. Europa is cultureel een oud en divers continent, ieder land heeft zijn eigen gewoonten en tradities en zelfs de steden stralen hun eigen unieke vibe uit.

Als citytripper kan je kiezen voor de klassiekers zoals; Parijs de lichtstad, bakermat van de Franse revolutie, een stad van kunst, pracht en praal en natuurlijk niet te vergeten, de stad van verliefde koppeltjes. Voor de hippe stadsontdekker is er Berlijn, deze Duitse grootstad heeft zich enkele tientallen jaren volledig gemoderniseerd en biedt musea, shopping en prachtige hotels. Architectuurfanaten vinden hun ding dan weer in Barcelona, de gehele stad is niets minder dan een architecturaal wonder en het “Spanje – gevoel” zorgt meteen voor een relaxte vakantie. Anglofielen kunnen terecht in de hoofdstad van het trotse Britse rijk. Londen heeft alles wat je van de bestuurlijke hoofdstad kan verwachten en je kan van dit alles proeven terwijl je tijdens “tea – time” geniet van heerlijke Engelse scones. Geschiedenis nerds zullen zich zeker thuis voelen in Rome. Deze duizenden jaren oude stad is een must – see voor elke zichzelf respecterende citytripper!

Bieden onze klassiekers geen geheimen meer voor jou? Ken je elke hoekje en steegje van deze steden, in dat geval “think out of the box”! We bieden goedkope en makkelijk te bereiken reizen naar iedere Europese stad. Voor je het weet ben je aan het gondelen op de kanalen van Venetië, word je betoverd door de pracht van Praag of snuif je de sfeer van op van die ene droomstad waar je altijd al eens heen bent willen gaan. Kortom, met stad hotels en citytrips kan je als metropolitaan onnoemelijk veel kanten uit!