Marmaris

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Marmaris

Marmaris ligt heel uniek tussen 2 bergen in. Je geniet van de zon, zee en strand met de bergen achter je. Wat een prachtig uitzicht! Je hebt voor ieder wat wils in Marmaris. 

Het is een uitstekende locatie als je wilt zeilen en duiken. Het heeft meerdere duikcentra en er worden regelmatig excursies georganiseerd voor diegenen die willen leren duiken. 

Om te shoppen zit je ook goed in Marmaris. Voor elk budget vindt je hier spullen, van goedkope  markten tot dure boetieks van bekende ontwerpers. 

Het uitgaansleven heeft hier ook wat te bieden. Langs het strand heb je talloze clubs met verschillende stijlen van muziek. Je hebt ook de barstreet, waar meer dan 100 clubs en bars huizen. De meeste bars en clubs zijn gratis te betreden, maar in de barstreet betaal je wel meer voor de consumptie dan de clubs aan het strand.

Marmaris heeft twee grote jachthavens en meerdere kleine havens. De beroemdste is de Nestel jachthaven en is het zeker waard om te bezoeken. 

In de zomer lopen het aantal bezoekers in Marmaris op tot maar liefst 200.000. Je vindt hier meerdere restaurants, gezellige straatjes, veel bazaars en een historisch kasteel.

Door het meditterrane klimaat is het aangenaam vertoeven in Marmaris. In de zomer lopen de temperaturen tot boven de 30 graden, en in de winter is het hier ook heel mild. 

                                             

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018