Lara / Kundu

Goedkope vliegvakanties en strandvakanties Lara/Kundu

Lara/Kundu heeft één van de langste zandstranden van Turkije en is een heel populaire badplaats in Antalya.
Bijna alle hotels zijn hier naast elkaar gelegen en bieden je een uitstekende service. 

Lara ligt niet ver van de internationale luchthaven van Antalya, ideaal als je niet van busreizen houdt. De meeste hotels die zich in Lara bevinden zijn moderne luxueuze ultra all-in resort hotels met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
De hotels zijn gekend omwille van hun fijne zandstrand, kind vriendelijkheid, sportfaciliteiten en wellnesscenter.  De meeste hotels beschikken over meerdere gekende keukens waaronder Italiaans, Turks, Mexicaans, enz. 

In de onmiddellijke omgeving van Lara zijn tal van bezienswaardigheden waaronder de Düden watervallen, de ruïnes van Perge, het Aktur attractiepark, …Je hebt ook de mogelijkheid om te shoppen in de vele winkels of je kunt eens naar de plaatselijke markt gaan.

Lara heeft een mediterrane klimaat met temperaturen die gemakkelijk kunnen oplopen tot 40 graden. In de winter is het hier ook eerder mild. 

          

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018