Kusadasi

Goedkope vliegvakanties en strandvakanties Kusadasi

In West-Turkije, 90 kilometer ten zuiden van Izmir ligt de Turkse badplaats Kusadasi wat “vogeleiland”  betekent. Het is een aantrekkelijke  vakantiebestemming voor toeristen. Kusadasi ligt aan de Egeïsche zee en heeft zowel een jachthaven en een cruisehaven, waar alle cruiseschepen die over het Middellandse gebied varen, aanleggen. 

In de stad loopt er langs de kust een lange boulevard. Enerzijds heb je een centrum met heel moderne winkels, anderzijds heb je authentieke winkeltjes in gezellige steegjes. Het nachtleven van Kusadasi is erg levendig en gezellig. Je vindt er diverse bars, hoofdzakelijk  Ierse en Engelse bars tot jazzbars. 

De bekendste stranden van Kusadasi zijn o.a Ladies Beach, met een brede en zeer mooie zandstrand. Long Beach, ligt meer in het zuiden en het is een zandstrand van enkele kilometers lang. Het Silver Sand Beach, wat ook een prachtige zandstrand is en dat heel geleidelijk in de zee afloopt. De Kalamaki stranden, het Kalamaki is een nationaal park met prachtige kiezelstranden. Hier vindt je gegarandeerd de rust die je nodig hebt. Het Pamucak strand, ligt aan de rivier delta ten noorden van Kusadasi met een brede zandstrand. 

Kusadasi heeft een uitgebreid aanbod aan accommodaties gaande van luxe 5 sterren resorts tot meer goedkopere hotels op basis van kamer en ontbijt.
Deze kuststreek heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. De stad kent 300 zondagen per jaar.      

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018