Kemer

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Kemer

Kemer is een zeer toeristische stad met heel veel bezoekers en een bruisende nachtleven.
De Europees getinte stad heeft talrijke hotels voor duizenden bezoekers. Er zijn keuzemogelijkheden genoeg qua luxe hotels, boutique hotels en budgettaire hotels. 
De stranden in Kemer zijn kiezelig en glashelder. Publieke stranden vind je hier minder, maar het populairste strand is het Dakapo Beach in Ayisigi (Moonlight).
De zuivere zeewater en het uitstekende uitzicht hebben een rustgevend werking.  
Ooit gedacht om aan een avontuurlijke jeep safari tocht door het Beydaglarigebergte of het Taurusgebergte deel te nemen?
Of de betoverende onderwaterwereld te ontdekken? Waarom niet? Kemer biedt je al deze mogelijkheden! Naast deze bloedstollende faciliteiten bestaan er nog talloze mogelijkheden zoals het openluchtmuseum Nomadenpark Yörükü Parki, de watervallen van Göynük, de Chimera of de Yanartas, de antieke stad Olympos en de centrale Bazaar van Kemer. Ten slotte zijn de dorpen Beldibi, Kiris, Göynük, Phaselis en Tekirova een bezoekje waard!
Kemer kent een mild mediterraan klimaat. In de zomer is het vooral droog en warm met 33 graden en gedurende de winter is het zacht en vochtig met ongeveer 8-9 graden.