Kas

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Kas

De prachtige kustplaats Kaş biedt zijn liefhebbers genoeg mogelijkheden! Het behoort tot een van de beste duikgebieden met zijn adembenemende onderwater fauna en flora en het kristalheldere water wat op jou te wachten staat!

In Kaş is er zowel boven als onder het water enorm veel te ontdekken! De Lycische kust met de betoverende stranden zoals het Kaputas strand, het Big Pebble strand en de Kekova Sound maken je dromen waar! 

Kaş verschaft iedere vakantieganger al de mogelijke sportfaciliteiten van A tot Z. Voor de avonturiers en avonturiersters zijn de faciliteiten zoals scubaduiken, parasailen, paragliden, kajakken, kanoën, canyoning en peddelsurfen aantrekkelijk. De natuurliefhebbers en de rustzoekers hebben de mogelijkheden zoals boottochten per glasbodemboot, fietstochten en wandel- en kampeertochten een meerwaarde.
Het gebied Myra met de fameuze Lycische rotsgraven en het dorp Kale met de indrukwekkende basiliek van St. Nicolaas.

Dankzij het mediterrane klimaat in Kaş is het in de stad zeer warm en droog gedurende de zomermaanden en zacht en vochtig gedurende de wintermaanden. In de zomer is het vaak rond de 30 graden.