Kalkan

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Kalkan

Kalkan is een klein en gezellig vissersdorpje dat nog niet overrompeld wordt door massatoerisme. Je wilt genieten van een prachtige helderblauwe zee, mooie zandstranden en van de natuur, dan ben je in Kalkan op je plaats. Neem de Turkse gastvrijheid erbij en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. 

Kalkan ligt aan de voet van de Taurusgebergte rond een historische haven. Kleine straatjes, witte huisjes, cafés en restaurants welke huishouden in historische gebouwen. Kortom een gezellige en warme stad met alles erop en eraan!

Je geniet hier van de uitstekende lokale keuken en Turkse lekkernijen. Je doet dit het best in 1 van de vele restaurants met dakterrassen waar je ook meteen een prachtig uitzicht hebt.

Er heerst in Kalkan een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 35 graden, en in de winter rond de 17 graden.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018