Izmir

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Izmir

Izmir ligt in het westen van Turkije aan de Egeïsche zee, aan de Golf van Izmir.
Het is de 3de grootste stad van Turkije qua inwoners  en het heeft ,na Istanbul, de belangrijkste haven van het land.
De internationale vliegveld van Izmir is de Adnan Menderes. 

De laatste jaren is Izmir uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. De plaatselijke toeristen hadden Izmir al ontdekt, nu meer en meer ook de buitenlandse toeristen. Het hele jaar door komen er toeristen van over de hele wereld  met een citytrip naar Izmir om de pareltjes die deze stad te bieden heeft, te ontdekken.

Izmir is supersnel  gegroeid op toeristisch vlak door het aanbod aan accommodaties te vergroten.
Luxe resorts, B&B’s  en boutique hotels zijn er talrijk bijgekomen, zodat je keuze genoeg hebt. Er is voor elk budget wel wat te vinden. De stranden van Izmir zijn voornamelijk zandstranden die langzaam aflopen in zee.
Elk hotel aan zee heeft een privé stukje strand waar het minder druk en heerlijk vertoeven is. 

Bezienswaardigheden van Izmir zijn het Atatürk museum, het Archeologisch museum, het museum van Etnografie en de Agora.

In de zomermaanden lopen de temperaturen gemakkelijk op tot 40 graden. In de winter is het eerder mild.
Dit geeft je dan ook de mogelijkheid om het hele jaar door Izmir te bezoeken.   

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018