Gumuldur

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Gümüldür

Dankzij de excellente toeristische faciliteiten en buitengewone zandstranden zal je je nooit vervelen in Gümüldür!
Met de prachtige All-in strandhotels hoef je enkel van het wonderschone strand en de hete zon te genieten.

Het glasheldere zeewater en het witte lange strand in Gümüldür Tabiat Parki geven je een hemels gevoel! Het Yali Castle Aquapark met talloze boeiende activiteiten is de meest gewaardeerde optie onder gezinnen met jonge kinderen. Toeristen die van uitgaan houden kunnen zich lekker uitleven in het levendige centrum met zijn schitterende bars. Breng ’s avonds natuurlijk ook een bezoekje aan de markt. 

De vreedzame badplaats Gümüldür heeft een mediterraan klimaat. Tijdens de lange zomerperioden stijgen de temperaturen tot 33 graden. Zelfs gedurende de koudste wintermaanden blijft het zeer aangenaam in deze geweldige badplaats.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018