Fethiye / Oludeniz

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Fethiye/Ölüdeniz

Fethiye is een uitstekende bestemming als u rust en ontspanning zoekt midden in de ongeschonden natuur. Het ligt aan de hemelsblauwe Middellandse Zee.
Ölüdeniz (Dode Zee) ligt in de provincie Mugla, niet ver van Fethiye. Fethiye staat bekend voor zijn prachtige witte zandstranden, het staat zelfs in de top 5 van de wereld.
Het is quasi onmogelijk om een vergunning te krijgen om hier te bouwen, zo behoudt men de natuur er in al zijn glorie. 

Behalve de rust en ontspanning heb je hier ook keuze en aanbod genoeg aan sport- en waterfaciliteiten. Aan het strand heb je meerdere winkeltjes, restaurants en cafés, waarvan de meeste met een dakterras waar je van het prachtige uitzicht en de zonsondergang kan genieten. 

De Blue Lagoon is een beschermde strand wat deel uitmaakt van een nationaal park. Het kristalheldere water biedt je de mogelijkheid om hier te snorkelen en heerlijk te zwemmen. Deze strand is ideaal voor families met kinderen omwille van het rustige water zonder golven. 

Rond Ölüdeniz heb je ruïnes en oude steden in overvloed. Als je een boontje hebt voor geschiedenis zou ik zeker Xanthos, Letoon, Pinara en nog vele andere bezoeken. Fethiye/Ölüdeniz heeft een mediterraan klimaat met temperaturen die in de zomer oplopen tot boven de 30 graden. In de winter is het hier ook heerlijk vertoeven met een 16 graden.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018