Didim

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Didim

Didim is de ideale plaats voor een strandvakantie. Met de schitterende hotels, bezienswaardigheden, fijne zandstranden, gastvriendelijke lokale bevolking en de spectaculaire excursies zorgt Didim voor meer en meer ontspanning!

Altinkum of het Goudenstrand is populair zowel onder de Turkse bevolking als de internationale toeristen. Om die reden is het grotendeels zeer druk op het strand. Die drukte zal je totaal niet erg vinden eens je het kraakheldere water en het adembenemende uitzicht gezien hebt! Een boottocht naar de andere prachtige en rustige stranden is natuurlijk ook mogelijk. Vergeet zeker niet de historische bezienswaardigheden zoals de tempel van Apollo uit de Griekse oudheid en de Miletus te bezoeken.

De twee vissersdorpjes Kazikli en Akbuk zijn het bezichtigen waard! In Kazikli bevinden zich twee prachtige restaurants waar je gelijktijdig van het schitterende en warme zeewater en van het eten kunt genieten. En de archaïsche Harbour bar in Akbuk zorgt voor een onvergetelijke belevenis.  

In Didim heerst er een traditioneel mediterraan klimaat waardoor het weer zelfs gedurende de wintermaanden ook zeer aangenaam en mild is. Gedurende de zomermaanden is het altijd zeer warm. De temperaturen kunnen snel toenemen tot 32 graden.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018