Cappadocië

Goedkope vliegtickets en vliegvakanties Cappadocië

Deze wonderschone, tot de werelderfgoed behorende gebied is zeker het bezoeken waard! Cappadocië heeft een rijkdom van bezienswaardigheden en faciliteiten. Voor een avontuurlijke en een meeslepende vliegvakantie zou je Cappadocië moeten bezichtigen!
De meeste hotels in Cappadocië hebben een adembenemende architectuur. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Cappadocia Cave Resort & Spa met schitterende uitzichten en schone kamers, de Cappadocia Cave Suites met een geweldige gastvriendelijkheid, de luxueuze Doubletree by Hilton Avanos Cappadocia hotel en ten slotte de Gamirasu Cave Hotel.
De fascinerende bezienswaardigheden van Cappadocië zijn bijvoorbeeld de tufsteenkegels, de grotwoningen en moderne huizen, door de erosie en chemische reacties gevormde feeënschoorstenen, de ondergrondse dorpen en de verborgen kerken. Nog interessanter zijn de talloze wandelingen doorheen de wonderbaarlijke landschappen, vulkaanresten en grotten. De mogelijkheid om de streek te exploreren met een paard en per fiets is er ook. Een ander methode om de puurheid en de authenticiteit van de streek te bewonderen is de ballonvaart. 
De in een bergachtige streek gelegen stad kent een continentaal klimaat. Dit houdt in dat het gedurende de zomermaanden heel warm en droog is en in de winter is het dan koud met veel sneeuw.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018