Bodrum

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Bodrum

De badplaats Bodrum met zijn knappe landschappen, stranden, hartelijke plaatselijke bewoners, overbekende wit geschilderde gebieden en natuurlijk het bruisende uitgaansleven is een echte aanrader! De wonderschone resorts en aangename accommodaties vergroten de gezelligheid van de stad. 
De bekendste stranden zijn onder andere het Gumbet strand en het Bitez strand. Het Gumbet strand is populairder bij de meeste toeristen en sport liefhebbers, doordat er veel watersportfaciliteiten bestaan zoals windsurfen. Dankzij het Bitez mix strand kun je genieten van het heldere water en de schitterende uitzichten. Ook hier zijn er voldoende watersportfaciliteiten aanwezig. Deze aantrekkelijke stranden zorgen voor een optimaal vakantiegenot met de mooie restaurants en bars die tegelijkertijd voor verfrissing zorgen.
Buiten de prachtige stranden trekt Bodrum de aandacht van veel vakantiegangers met zijn talloze uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden.
Club Catamaran met een zeer grote glazen dansvloer en het openlucht discotheek Halikarnas zijn de favoriete gelegenheden. Verder zijn de bezienswaardigheden zoals de Petrusburcht, de Mausoleum van Halicarnassus met het geweldige uitzicht, het zwart eiland met een mooi zicht op Bodrum en het grootste waterpark van Turkije Dedeman Aquapark zijn heel interessant. 
Het Middellandse zeeklimaat van Bodrum zorgt voor een heerlijk gevoel! De warme zomers van 33 graden en milde winters van 8 graden maken de stad betoverend!  

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018