Belek

Goedkope vliegvakanties en strandvakanties Belek

Belek ligt aan de Turkse Rivièra tussen Antalya en Side.
Het is gemakkelijk te bereiken via Antalya airport. In het hoogseizoen zijn er dagelijks chartervluchten naar Antalya vanuit meerdere luchthavens.
Goedkope vliegticket naar Belek zal je zeker vinden op onze website.
Belek is een populaire badstad aan de zuidkust. De hotels zijn hier meestal duurder dan de andere regio’s in Antalya.  Belek is rustig gelegen de ideale plek voor een luxe vakantie met veel rust! 

Belek is ook dè  bestemming om te golfen. Met tenminste 18 holes heeft Belek  meer dan 10 golfbanen die meestal  direct bij 5 sterren resorts  liggen. Bekende golfclubs van Belek zijn o.a de Cornelia Golf Club, de Antalya Golf Club, Maxx Royal Belek Golf Resort.

De stranden van Belek behoren tot de mooiste stranden van Turkije. Het zijn zandstranden met heel fijn zand en op veel plaatsen loopt het strand geleidelijk over in zee. 

Belek heeft een aangenaam zeeklimaat met warme en droge zomers met temperaturen die de 30 graden ruimschoots overschrijden. In de winter is het mild en nat. 

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018