Antalya

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Antalya

Dankzij de wondermooie stad aan de Turkse Rivièra met de Ottomaanse, de Byzantijnse en de Romeinse geschiedenis maken we een prachtige reis doorheen de tijd!
De schitterende accommodaties mogen wij natuurlijk ook niet vergeten!
Analya bevindt zich in de Middellandse Zee-regio en hierdoor staat de stad bekend als de grootste badplaats in Turkije. Het meest bewonderde stranden zijn onder meer het Lara strand en het Konyaalti strand. Het Lara strand is grotendeels een zandstrand met een lengte van 11 kilometer. Het meest geprefereerde strand is het Konyaalti strand. Het 3 kilometer lange kiezelstrand is gelegen in het westelijk gedeelte van Antalya. Naast de helderblauwe zee is er nog heel wat te ontdekken! Talrijke watersportfaciliteiten en restaurants en bars met excellente maaltijden staan op jou te wachten!
Verder valt er heel wat te bezoeken in Antalya! Zoals de Düden Waterfalls, Sandland met de geweldige beeldhouwkunst en cultuur, het Aktur attractiepark, het indrukwekkende Antalya aquarium met de prachtige dieren, de ruïnes van Perge en natuurlijk een mooie wandeling door het historische centrum Kaleiçi.
Door het mediterrane klimaat is het zowel gedurende de zomermaanden als gedurende de wintermaanden erg heerlijk.
De stad kent zeer warme zomers met 34 graden en in de winter blijft het rond de 13 graden.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018