Alanya

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Alanya

Met zijn twee grote stranden, het Cleopatra strand in het westen en het Ooststrand in het oosten, is Alanya de lieveling van vele toeristen! Rechtstreeks vliegen naar Alanya Gazipasa airport is tegenwoordig ook mogelijk!

Het bewonderde Cleopatra strand bestaande uit fijne kiezels en zand zorgt voor een onvergetelijke vakantie! Verder biedt het strand voldoende watersport mogelijkheden voor de gezonde sporters. Ooit gehoord van de Damlatas-druipsteengrot? De grot ligt vlakbij het Cleopatra strand. Met een constante temperatuur van 23 graden is de grot de ideale plaats voor de nieuwsgierigen onder jullie! Het Ooststrand ten oosten van het schiereiland heeft de voorkeur van gezinnen met kinderen aangezien de zee langzaam dieper wordt. Vervolgens is er tussen de twee prachtige stranden erg weinig verschil waarneembaar.

Natuurlijk is dit niet alles! Winkelen in het shoppingparadijs, de traditionele verblijfplaatsen van Alanya, het Alanya kasteel,  de Dimcay rivier, het uitstekende waterpark Water Planet en tenslotte de boot trips langs de drie zee grotten.

In Alanya heerst er een heerlijke mediterraan klimaat. Gedurende de zomer is het zeer warm met ongeveer 30 graden en in de winter is het zacht en nat. 

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018