Thailand

Thailand

Goedkope vliegtickets Thailand

Heb je al eens gedacht om naar Thailand te reizen? Ben je geïnteresseerd in verschillende architectuurstijlen? Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk je reis naar Thailand te boeken! Verder moet je enkel genieten van de uitstekende uitzichten en de onvergetelijke momenten.

Goedkope strandvakanties Thailand

De prachtige Phi Phi-eilanden in Krabi die je doen denken aan de hemel met zijn lange witte zandstranden, het Ko Pha Ngan strand dat bekend is om zijn Full Moon Party, de Similan-eilanden en het schiereiland Railay dat enkel bereikbaar is met de boot. Keuzemogelijkheden genoeg om van het schitterende land te kunnen genieten.

Goedkope Citytrips Thailand

Thailand wacht op je om je te betoveren met zijn indrukkwekkende architectuur. Het land beschikt over veel tempels zoals de tempel  Wat Arun, Wat Saket en Wat Phra Kaew in Bangkok, de Sanctuary of Truth in Chon Buri en de Witte tempel in Chiang Rai. Wat ook aantrekkelijk is Thailands eerste nationaal park Khao Yai met zijn wilde dieren en olifanten en de Nationaal park Doi Inthanon met zijn wondermooie waterval en bossen.

Algemene informatie

Thailand kent een tropisch klimaat met regenseizoenen en droge periodes. Gemiddeld is het 27 graden in het land, kort gezegd is het altijd warm.
Landbouw is het belangrijkste inkomensfactor van het land. Thailand is onder meer bekend voor het produceren van kokos, rijst en sojabonen. De officiële munteenheid is de Thaise baht, maar het gebruik van online betaalmethoden zoals de creditcard blijft de beste keuzemogelijkheid.