Costa de Galicia

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Costa de Galícia

De Galiciaanse kust bevindt zich in het Noordwesten van Spanje en heeft tussen al de Spaanse regio’s de langste kustlijn. Ook de meest imposante kustlijnen van Europa zijn hier te vinden. Met de spiegelgladde zee en het prachtige zandstranden is Costa de Galícia het bezichtigen waard!
Voor de rustzoekers is de provincie Lugo en het aantrekkelijke dorpje Ribadeo de ideale gelegenheden.
In Costa de Galícia heerst er een gematigd zeeklimaat met een minimumtemperatuur van 5 graden gedurende de winterperiode. Tijdens de zomermanden blijft de temperatuur boven de 22 graden.                  

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018