Costa Brava

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Costa Brava

De Costa Brava, ook wel bekend als de ‘Woeste Kust’ doet zijn naam eer aan door de rotspartijen die stijl in de zee aflopen. Costa Brava is de meest noordelijk gelegen Costa van Spanje, welke loopt van de Franse grens tot Blanes . De kuststrook is 200 kilometer lang.
De bekendste stranden zijn de Tossa de Mar en Lloret de Mar. Deze bieden naast een prachtige strand ook een bruisend uitgaansleven. Als je iets meer wilt zien kan je een dagje naar Barcelona waarbij je Camp Nou en de Ramblas bezoekt.                        

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018