Ibiza

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Ibiza

Ibiza, het feesteiland of het hippie-eiland wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 7 miljoen bezoekers. Dit is de ideale bestemming voor feestbeesten, genieters, rustzoekers, rijke mensen en natuurlijk voor gezinnen met jonge kinderen. Er is dus voor iedereen wat wils!
De perfecte stranden om je te kunnen ontspannen zijn Cala Xarraca, Cala d’Hort en Aigua Blanques met het glasheldere zeewater. Voor de natuurliefhebbers heeft het eiland ook veel te bieden zoals het Las Salinas natuurgebied met honderden verschillende  plant- en vogelsoorten.
De geweldige partybestemming moet je minstens één keer in je leven bezoeken! Het bruisende nachtleven van Ibiza zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Elk jaar komen er verschillende wereldberoemde DJ’s achter de draaitafels te staan. Het is zeker de moeite waard!
In Ibiza heerst er een mediterraan klimaat. In de zomerperiode is het zeer warm en kan de temperatuur stijgen tot 30 graden Celsius. Tijdens de wintermaanden is het mild met een gemiddeld van 10 graden. 

                                                                                                                            

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018