Ibiza

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Ibiza

Ibiza, het feesteiland of het hippie-eiland wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 7 miljoen bezoekers. Dit is de ideale bestemming voor feestbeesten, genieters, rustzoekers, rijke mensen en natuurlijk voor gezinnen met jonge kinderen. Er is dus voor iedereen wat wils!
De perfecte stranden om je te kunnen ontspannen zijn Cala Xarraca, Cala d’Hort en Aigua Blanques met het glasheldere zeewater. Voor de natuurliefhebbers heeft het eiland ook veel te bieden zoals het Las Salinas natuurgebied met honderden verschillende  plant- en vogelsoorten.
De geweldige partybestemming moet je minstens één keer in je leven bezoeken! Het bruisende nachtleven van Ibiza zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Elk jaar komen er verschillende wereldberoemde DJ’s achter de draaitafels te staan. Het is zeker de moeite waard!
In Ibiza heerst er een mediterraan klimaat. In de zomerperiode is het zeer warm en kan de temperatuur stijgen tot 30 graden Celsius. Tijdens de wintermaanden is het mild met een gemiddeld van 10 graden.