Cantabria

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Cantabria

Cultuur, natuur en ontspanning zijn dè sleutelwoorden van Cantabria. Je hebt hier lang uitgestrekte stranden en heel veel groen.

Je wilt naast een strandvakantie ook cultuur en geschiedenis opsnuiven? In Cantabria vindt je o.a de grotschilderingen van Altamira. Steden zoals Santander of vissersdorpjes zoals Santillana del Mar moet je zeker bezoeken.  Eén van de belangrijkste plekken is de ‘Pico Tres Mares’ ofwel  de ‘Plek van de 3 zeeën’, waar de drie rivieren de Duero, de Nansa en de Ebro uitlopen en verder uitmonden naar de Atlantische Oceaan, de Cantabrische Zee en de Middellandse Zee.

Cantabria kent grotendeels een gematigd zeeklimaat. Warme zomers en milde winters zijn geen uitzondering. Het regent er wel veel . Juli en augustus zijn de droogste maanden.                                                                                                                   


                                                                                                                                                                   

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018