Lanzarote

Goedkope vliegtickets en strandvakanties Lanzarote

Het meest noordelijke Canarische eiland Lanzarote is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het is een vulkanisch eiland met meer dan 300 vulkanen en wordt hierdoor ook wel Isla del Fuego of gewoonweg het Vuureiland genoemd. Het eiland behoort geheel tot UNESCO Werelderfgoed met zijn adembenemende maanlandschap en zijn schitterende architectuur. 

De prachtige lichtbruine en goudgele stranden zorgen voor een volledige ontspanning. Playa de las Conchas wordt als het mooiste strand gezien. De gezinnen prefereren het strand Playa Blanca omdat het daar vooral veel rustiger is. Voor de surfers zijn de stranden Playa de los Pocillos en Playa de Famara de ideaalste plekken. 

De bezienswaardigheden zoals het grottenstelsel Jameos del Agua en het nationale park Timanfaya zijn een van de meest interessante plekken in Lanzarote. Gedurende de zomermaanden kunnen de temperaturen in Lanzarote snel oplopen tot 28 graden Celsius. Tijdens de wintermaanden blijft het boven de 13 graden Celsius.

                                                                              

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018