Canarische Eilanden

Goedkope vliegtickets en vliegvakanties naar De Canarische Eilanden

De geweldige Canarische Eilanden bevinden zich in de Atlantische Oceaan. Met het heerlijke klimaat staan ze op je te wachten!
De eilandengroep telt in het totaal 7 eilanden met als hoofdsteden Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria.
De wonderschone stranden, het kristalheldere zeewater en het geweldige weer zullen je een hemels gevoel geven!                                                        

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018