A Coruna

Goedkope vliegtickets en strandvakanties A Coruna

De stad A Coruña in de Spaanse regio Galicië is gelegen aan de Atlantische Oceaan. De stad heeft qua activiteiten veel te bieden aan zijn vakantiegangers. Een dagje rustig shoppen, historische bezienswaardigheden bezoeken, ontspannen op het strand en sporten. Alles is mogelijk in deze gezellige stad. 

Gedurende de laatste week van juni wordt het stad levendiger, want dan wordt de start van de zomer gevierd door de lokale bevolking. Die periode wordt dan de ‘Hogueras de San Juan’ genoemd. In augustus wordt het zomerfeest vervolgd door talrijke schitterende activiteiten en straatfeesten.

De mooie stranden staan onder meer bekend om de goede golfen. Hierdoor is A Coruña de perfecte plek voor surfers en zeilers. De genieters kunnen zich natuurlijk rustig uitleven onder de warme zon. Verder is het ook mogelijk om door de schone stad te fietsen of te wandelen. 

Qua bezienswaardigheden en culturele voorzieningen heeft de stad natuurlijk ook veel te bieden. Het wetenschapsmuseum Domus, het belangrijkste plein Plaza María Pita en de vuurtoren Torre de Hércules zijn hier enkele mooie voorbeelden van. 

In de stad A Coruña heerst er een zeeklimaat. Door de zeeklimaat zijn de zomers warm met een temperatuur rond de 23 graden, maar nooit te heet dankzij de wind. Gedurende de winterperiode is het wat vochtig met temperaturen rond de 8 graden. 

                                                                                                                                              

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018