SPA & wellness hotels

Niets beter om van die spanning af te geraken, dan te verblijven in SPA & wellness hotels. Massages, helende baden, sauna’s, verzorging, kuren en zoveel meer, maken datje na een bezoek aan deze hotels met een hernieuwde kracht terug in het leven staat.

SPA & wellness hotels vind je zowel in binnen – en buitenland en bieden je de mogelijkheid je volledig te herbronnen. Het zijn fantastische romantische bestemmingen voor jouen je partner. Ook voor jou en je vrienden bieden deze kuuroorden het perfecte uitje om de vriendschapsbanden te versterken. Naast de vele SPA faciliteiten vind je in deze hotels tevens heerlijke restaurants terug. Zowel lichaam als geest worden in de watten gelegd, door het personeel dat zal je bedienen meteen glimlach en een goede service. Deze hotels bieden de ideale vakantieformule voor iedereen die toe is aan wat welverdiende rust. Zet je hectische leven even op pauze en geniet nu van de ideale vliegvakantie naar de meest ontspannende hotels in de wereld.

Wij selecteerden voor jou enkele van de meest relaxerende bestemmingen:

De streek in en rond Antalya in Turkije biedt vele luxe spa & wellness hotels die zich specialiseren in het verwennen van hun gasten. Deze resorts zijn een bezoekje meer dan waard: Delhpin Diva, Delphin Imperial,Calsita Luxury Resort, Limak Lara, Concorde Deluxe Resort en Kaya Palazzo.

Een vakantie dichtbij huis of een exotische vliegvakantie, deze hotels garanderen je eenvakantie om helemaal zen van te worden. Laadt je batterijen weer helemaal op en boek je volgende vliegvakantie naar één van deze prachtige verwen resorts.