Portugal

Portugal

Goedkope vliegtickets Portugal

Je wil je eens goed laten gaan, niet ver van huis en je wil het nu! Wel wij hebben voor jou de ideale bestemming dichtbij huis nl. Portugal. Languit liggen op het strand en genieten van de zon, slenteren door de pittoreske steegjes, historiek opsnuiven, je eens goed laten gaan in het uitgaansleven. Portugal has it all!

Goedkope strandvakanties Portugal

The place to be voor een strandvakantie in Portugal is ongetwijfeld de Algarve. Geniet van de zon en  leef je uit met de talloze wateractiviteiten. Van luxe resorts tot meer budgettaire accommodaties, je hebt het maar voor te kiezen. Hier wordt je zeker en vast verwend!

Goedkope citytrips Portugal

Ben je een natuurliefhebber en wil je liever de rust opzoeken in Portugal, kies dan voor Alentejo met zijn kleine dorpjes omringd door veel groen. De Azoren, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De warmwaterbronnen van het eiland São Miguel, de eilanden Graciosa, Faial and Pico met de zwavelgrotten. Eerder steden verkennen, shoppen en uitgaan? Dan stellen wij Lissabon, Porto en Aveiro voor. Allemaal één voor één prachtige steden om te ontdekken.

Algemene info

Portugal heeft warme zomers en milde winters. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot een 40° graden en in de winter tot een aangename 18° graden.  De munteenheid in Portugal is de Euro en een creditcard wordt zo goed als overal aanvaard.