Over SUNSKY Vliegvakanties

SUNSKY Vliegvakanties heet u van harte welkom op deze website. Als specialist in het organiseren van reizen, bekijken we de wereld door een andere bril.

Eentje met oog voor de meest prachtige pareltjes op de toeristische kaart.

Wie is SUNSKY Vliegvakanties

SUNSKY Vliegvakanties is een product van SUNSKY Belgium BVBA en is voor 100% een Belgische onderneming.

Opgenomen in KBO met ondernemingsnummer 0544.295.209, hoofdzetel gelegen te Koolmijnlaan 143 /11, B-3550 Heusden-Zolder/België. SUNSKY Vliegvakanties is vergund onder licentie nummer 9535 en erkend door de Vereniging van Vlaamse Reisorganisatoren (VVRO). SUNSKY Vliegvakanties is ook aangesloten bij Vlaamse Solidariteit Reisgelden(VSR) een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus en de Europese Goederen-en Reisbagage Verzekeringsmaatschappij N.V. die de reisagent en reisorganisator verzekerd tegen financiële risico`s.  Deze samenwerking betekent zekerheid voor de reiziger en voorkomt dat de consument schade lijdt bij een faillissement.

Ons Aanbod

Bij SUNSKY Vliegvakanties bent u verzekerd van hulp op maat en service. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om u de nodige tips en advies mee te geven voor uw favoriete eindbestemming. Of u nu kiest voor een citytrip of een strandvakantie, een groepsreis of individuele vakantie, een last minute reis of een verre vakantie...

Bij SUNSKY Vliegvakanties kan u terecht voor een groot aanbod van bestemmingen,voor jong en oud, voor zowel de avonturier als voor zij die rust en ontspanning zoeken.

U vraagt en wij doen het!

Onze werking

Net zoals onze reizen,passen ook wij ons aan u aan. Bent u van het principe dat online alles gemakkelijk kan worden geregeld? Geen probleem! Bij SUNSKY Vliegvakanties kan u uw hele reis online samenstellen en boeken in een beveiligde omgeving.

Hebt u tussentijds enkele vragen of opmerkingen, dan kan u vanzelfsprekend rekenen op bijstand van onze experts. Voor vragen en informatie kan u vrijblijvend ons klantenservice contacteren of  stuur een e-mail met uw vraag naar info@sunsky.be.

Verkiest u toch een persoonlijke ontmoeting, dan bent u steeds welkom op ons kantoor. Daar zal een van onze reisadviseurs u met plezier te woord staan en uw wensen uitvoerig noteren. Op basis van uw behoeften en budget, stelt hij/zij uw reis samen en –bij goedkeuring – doet hij/zij het nodige om uw reis te boeken. Wij geloven in het balans van professionele en persoonlijke noden in ons team. Hetzelfde geldt voor onze klanten, vertrouwen en communicatie! U behandelen als een deel van het team zodat u de beste reispakketten krijgt die met kennis en aandacht is samengesteld voor u.

Geen woorden, maar daden!

Bij SUNSKY Vliegvakanties staan uw wensen als reiziger centraal. Echter verschillen deze wensen van klant tot klant en ook van periode tot periode. Dit vraagt om een aangepast productbeleid, productkennis en ervaring. Op het gebied van bestemmingen hebben we een groot aanbod en ook wat betreft de bijhorende tarieven zitten we meer dan goed. Bij SUNSKY Vliegvakanties boekt u kwaliteit voor de beste prijs.

Dankzij deze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn reeds veel tevreden klanten u voorgegaan.

Eerlijkheid duurt het langst

SUNSKY Vliegvakanties hanteert een transparant en eerlijk prijsbeleid. De prijs die u ziet is de eindprijs. U komt niet voor onaangename budgettaire verrassingen te staan achteraf, maar wordt op voorhand van alle feiten op de hoogte gebracht.

Goede reis!