Luxe & premium hotels

Reizen is gelijk aan luxe. Laat even dat hectische leven achter je en boek je vliegtickets naar luxe & premium hotels dichtbij of ver weg. Laat je tijdens deze vliegvakantie even onderdompelen in absolute weelde. Geniet en kom tot welverdiende rust in 4 of 5 sterrenhotels die van jouw vliegvliegvakantie een totaalplaatje maken.

Nog geen ideewaarheen? Laat je inspireren door onze favorieten:

Belek: Deze prachtige Turkse stad biedt je de ideale mix tussen de oude historie van het land en de luxe van het hedendaags toerisme. De Turkse Riviera bulkt van luxeresorts en biedt elke vakantieganger wat zijn hart belust. Onze hotelkeuzes voor Belek en de omgeving zijn: Maxx Royal Belek, Maxx Royal Kemer, Rixos Premium, Mardan Palace en het Calista Luxury resort.

Bodrum: Wat tot voor kort nog de topbestemming was voor de jonge Turkse jetset, is tegenwoordigeen geliefkoosde vakantiebestemming voor Europeanen geworden. Prachtige luxe resorts sieren de gehele kust van deze Turkse stad met Griekse invloeden. Bodrum ademt geschiedenis, wie zin heeft de historische schatten van deze oude badstad te ontdekken, hoeft niet ver te zoeken. De fundamenten van één van de 7 klassieke wereldwonderen, het prachtige mausoleum van Halicarnassos, kan je terugvinden in de stad. Ook de majestueuze Petrusburcht op het schiereiland, is een must see voor iedere toerist. Voor wie even genoeg heeft van die geschiedkundige overrompeling, zijn er tal van gezellige, traditionele restaurants langs de kade te vinden.

Party animals kunnen zich uitleven in het rijke nachtleven van de stad, met een dozijn aan clubs en discotheken. Zonnekloppers reserveren dan weer een boottochtje waarbij er in het midden van de Egeïsche zee gezwommen en gezonnen kan worden.

Luxe en premium hotels vind je over de hele wereld. Deze 4 of 5 sterrenhotels zijn de pareltjesvan het vakantieleven. Je kan er naar hartenlust, sporten, tot rust komen en gewoonweg zorgeloos genieten. Kies zelf jouw ultieme vakantiebestemming uit, boek je vliegtickets en laat je overrompelen door ontspanning in de meest mooiehotels ter wereld.