Italië

Italië

Goedkope vliegtickets Italië

Wil je een zonvakantie,  een citytrip, een cultuurvakantie naar Italië en je wilt je vliegtickets het liefst zo goedkoop mogelijk? Wel, SUNSKY  biedt u goedkope vliegtickets en goedkope vliegreizen . Je hebt keuze genoeg aan Italiaanse steden waaronder Rome, Venetië, Napels, Florence, Verona, Palermo, Pisa en Milaan. De natuur opzoeken in Italië? Dan kan je de Italiaanse meren zoals het Gardameer en het Lago Maggiore bezoeken.  Om nog maar te zwijgen over het eten. Hier kun je de lekkerste zelfgemaakte pasta en pizza’s die gemaakt zijn van verse groenten eten.  Waar denk je nog aan als je Italië zegt? Dat zijn zeker en vast koffie en ijs. Geniet op een van de talloze terrasjes van je verse koffie of vers gemaakt ijs.

Goedkope strandvakanties Italië

De mooiste stranden van Italië kan je o.a vinden in Sicilië, Apulië, Sardinië, Toscane, De Marken, enz… De verblijfsmogelijkheden zijn  heel uitgebreid zoals een all-inclusive hotel, volpension of halfpension, B&B, hostels, appartementen of villa’s huren. Voor elk budget heb je een mogelijkheid. Boek je strandvakantie en geniet er van!

Goedkope Citytrip Italië

Italië zit vol met historische gebouwen, dus als je een oog voor geschiedenis hebt zit je hier goed. Het Colosseum, de Toren van Pisa, de Basiliek van San Marco, de Sint Pietersbasiliek en noem maar op. Je zal van de ene verbazing in de andere vallen en je zult er niet genoeg van krijgen. Dus aarzel niet en boek nu je goedkope vliegtickets bij ons.

Algemene info

In de zomer is het in Italië heel  zonnig en warm. In het zuiden  vindt je de hoogste temperaturen. Het noorden is kouder doordat er gebergtes zijn.  Maar in het algemeen heb je in heel Italië zwoele temperaturen tussen de 30° en 40° graden.
De algemene taal is Italiaans, maar op toeristische plekken spreken ze wel Engels. De munteenheid is de Euro en je kan met je creditcard op de meeste plaatsen wel betalen.