Mykonos

Goedkope vliegtickets en vliegvakanties Mykonos

Mykonos behoort tot de Cycladen eilandengroep en is de populairste eiland van Griekenland. Voor de feestbeesten is Mykonos de plaats bij uitstek. 
Ook al is Mykonos een klein eilandje, je zal versteld staan dat er zoveel prachtige stranden zijn. Aan de zuidelijke kust heb je de zandstranden van Ornos, Kalafatis, Super Paradise, Paranga, Platis Gialos, Psarou en nog vele andere. Aan de westkust en de noordkust vindt je de populaire stranden zoals Agios Stefanos, Agios Sostis, Tourlos, Panormos en Ftelia. Je hebt geen tekort aan zon, zee en strand op dit prachteiland!
Geniet van het levendige kleine stadje van Mykonos met de witgekleurde huizen en kerken gecombineerd met felle levendige kleuren. Ontdek al slenterend de vele winkeltjes in de gezellige smalle steegjes. De windmolens van Mykonos zijn wereldberoemd en is een uitstekende plaats om foto’s te nemen. 
Moe van al het shoppen en rondwandelen? Zet je dan even op één van de vele terrasjes en geniet van een verfrissend drankje terwijl je rustig geniet van het uitzicht.
Als je de romantische tour op wilt gaan en de zonsondergang wilt bewonderen kun je dit het best doen bij Alefkandra. 
Mykonos ligt aan de Egeïsche zee en heeft een warm mediterraan klimaat.
De zomers zijn er heet en droog en de winters mild en nat. In de zomer lopen de temperaturen gemakkelijk op tot een 30 graden en in de winter liggen de temperaturen rond de 10 graden.