Griekenland

Griekenland

Goedkope vliegtickets Griekenland

Griekenland is één van de favoriete vakantiebestemming voor Belgen en Nederlanders. Zeker ook omdat het een rijke geschiedenis, veel zon en stranden en een uitmuntende keuken heeft. Je vliegtickets  voordelig en goedkoop boeken, kan je bij ons doen. De meest bezochte  plaatsen zijn Kreta, Kos, Corfu en Rhodos. 

Goedkope strandvakanties Griekenland

Je kiest voor een strandvakantie in Griekenland? Je zult het je niet beklagen. De lang uitgestrekte stranden, veel zon en het aangenaam klimaat zorgen voor een topvakantie.  We hebben een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Of je nu kiest voor een all-inclusive formule of een half-of volpension, een appartement huren of verblijven in een hostel, het kan allemaal. Ga ervoor en geniet er van!

Goedkope Citytrip Griekenland

Hoewel de meesten kiezen voor een strandvakantie naar Griekenland kan je ook een  goedkope citytrip boeken. Athene is de hoofdstad van Griekenland en meteen ook de meest bezochte plaats.  Naast de prachtige stranden en veel zon heb je ook tal van bezienswaardigheden.  Je hebt de Akropolis, Delphi is een  belangrijke archeologische plaats, Vlindervallei waar duizenden vlinders leven, de Samariakloof wat de langste kloof van Europa is, de Tempel van  Hephaistos is 1 van de best bewaarde tempels uit de Griekse Oudheid… en ga zo maar door. 

Algemene info

De belangrijkste inkomstenbron voor Griekenland is het toerisme. Op vele toeristische plaatsen spreekt men Engels maar in de dorpjes spreekt men alleen Grieks.  De munteenheid is de Euro en je kan vrijwel overal met een creditcard betalen. Het klimaat in Griekenland en zijn eilanden zijn in de zomermaanden warm en droog. Het is ook geen uitzondering dat er hittegolven met temperaturen rond 40° graden voor komen. Maar geen nood de zee en de wind zorgen wel voor verkoeling.