Golf hotels

Wil je werken aan het verbeteren van je handicap? Op zoek naar een leuke getaway voor vrienden en zakenpartners? Een romantisch uitje in één van de meest uitmuntende hotels? Ga dan eens op vliegvakantie naar één van de vele luxueuze golf hotels die onze wereld rijk is. Deze sportieve vliegvakanties zijn hole in ones!

Haal je (golf-)slagthuis en verblijf op één van onze geliefkoosde golfbestemmingen:

Belek: Deze Turkse stad ligt pal aan de Middellandse zee en maakt onderdeel uit van de Turkse Riviera. Op slechts 30 km van zowel de grootstad Antalya, als van de antieke havenstad Side, bied deze locatie de ideale mix van moderniteit en oudheid. De stad behoud een internationale faam onder golftoeristen, met bijna 20 golfbanen zoals; Maxx Royal, Kaya Palazzo, Rixos Premium en tal van anderen. Jaarlijks vinden er in Belek de Sueno Classics plaats (Pro Golf Tour), deze 2 tornooien trekken de wereldtop van golfers aan. Tijd dus om er ook eens een balletje te slaan!

Dubai: Wat tot enkele decennia geleden nog een woestijn was, is tegenwoordig ontpopt tot het toppunt van menselijk kunnen. Torenhoge ultramoderne wolkenkrabbers, artificiële palmeilanden en uiteraard majestueuze golfbanen. De eerste golfbaan opende zijn lanen in 1989, sindsdien is het aantal fenomenaal gestegen. Vooral de Jumeirah Golf springt hierbij in het oog. Dit golf resort telt maar liefst 4achttien holes golfbanen elk vernoemd naar 1 van de 4 oerelementen. Andere toppers zijn; Burj Al Arab Jumeirah, One & Only The Palm Dubai, Residence & Spa, Dubai at One & Only Royal Mirage en AtlantisThe Palm.

Golf staat synoniem aan weelde en waar anders dan in Dubai kan je dit zo overvloedig vinden?

Mauritius: Dit Afrikaanseeiland staat wellicht het beste bekend voor zijn nu uitgestorven loopvogel de Dodo. Voor golfers staat het echter gekend omwille van zijn prachtige golfhotels zoals; Royal Palm Beachcomber, Tamassa - An All-Inclusive Resort, Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort, Dinarobin Beachcomber en Trou aux Biches Beachcomber. De internationale luchthaven Plaisance ontvangt dagelijks vliegvakantietoeristen van over de hele wereld. Nog nooit was deze exotische eilandstaat zo bereikbaar, ook voor de fervente golfer!

Het middellandszeegebied: Liever een iets warmere vliegvakantie en toch dichtbij? Boek dan je vliegtuigtickets naar Spanje en Mallorca, de absolute wereldleider op vlak van golfbanen en golf hotels. Met een aantal van ruim 300 golfbanen die verspreid liggen doorheen het hele land, kan iedere golfer hier aan zijntrekken komen. Onze toppers zijn; Park Hyatt Mallorca, The St. Regis Mardavall Mallorca Resort, Jumeirah Port Soller Hotel& Spa, Belmond La Residencia, Pure Salt Port Adriano. Ook het Grieks-Turkse Cyprus is de bestemming bij uitstek voor de golfer die wilt genieten van de warme zon en toch niet te ver van huis. Onze aanraders: Anassa Hotel, Amathus Beach Hotel Limassol en Olympic Lagoon Resort Paphos.

Sla je zorgen van je weg! Boek nu je vliegtickets en kom meteen tot rust met een relaxerend potje golf in de prachtigste hotels.