Cyprus

Cyprus

Goedkope vliegtickets Cyprus

Ben je van plan om je vakantie door te brengen in Cyprus? Dat is ongetwijfeld een aanrader! Naast het eiland Cyprus bevinden zich nog verschillende eilanden zoals Agios Georgios, Glykiotissa, Koppos en Mazaki. Ook Cyprus heeft een ruim aanbod van bezienswaardigheden voor jong en oud!  Voor een onvergetelijke en een voordelige vliegvakantie is Cyprus de perfecte gelegenheid.

Goedkope strandvakanties Cyprus

Voor de genieters kunnen de plaatsen zoals het Pissouri strand in Limasol met gezellige watersport mogelijkheden, Cape Greco, Avakas Gorge, de Fig Tree Bay in Pafos, de Nissi beach en het uitgaansleven in Ayia Napa aantrekkelijker zijn. Het rustgevende uitzichten van het land zijn het bezoeken waard!

Goedkope Citytrips Cyprus

“De geboorteplaats van de godin Aphrodite” is de ideale bestemming voor de geschiedenis-geïnteresseerden. Dankzij het kasteel Kolossi vlakbij de stad Limasol, het werelderfgoed Choirokoitia, de Tombs of the Kings in Paphos en Paphos Mosaics kunnen de geschiedenis liefhebbers genieten van de historische erfenissen van talrijke culturen.

Algemene info

Doordat Cyprus een mediterraan klimaat heeft is het gedurende de zomermaanden zeer droog en warm. De temperaturen schommelen tussen de 30 en 40 graden. Dit is natuurlijk het ideale weer om van de fantastische stranden te kunnen genieten. Tijdens de wintermaanden is het relatief nat.
Een van de belangrijkste factoren in de economie van Cyprus is toerisme. De officiële munteenheid in Cyprus is de Euro en de Turkse Lira in het Turkse gedeelte. Je kunt overal geld omwisselen. Ook creditcards worden bijna overal geaccepteerd.