Varadero

Goedkope vliegvakanties en strandvakanties Varadero

Varadero is het meer unieke gedeelte van Cuba.
Neem de brede witte zandstranden en de hemelsblauwe, warme zeewater en je hebt een paradijs om ten volle van te genieten! Varadero ligt op een schiereiland aan de Atlantische Oceaan en heeft 21 kilometer aan lange witte zandstranden. 

Verder heeft  Varadero een groot aanbod aan accommodaties, meestal all inclusive hotels,  en zelfs een Golf Course, de enige golfbaan in Cuba met 18 holes.
Je hebt  hier meerdere  keuzes wat watersporten betreft. Je kunt aquabikes, sailboards, roeiboten en paarden huren of parasailen.

Voor de kust van Varadero heb je meer dan 40 verschillende soorten koraal, tropische vissen, zeekreeften, garnalen, krabben en weekdieren.
De 28 duikplaatsen met onderwatergrotten, kanalen en passages in de koraalriffen zijn het bezoeken meer dan waard.
Als je een natuurliefhebber bent kan je je ogen de kost geven door de 10 maagdelijke eilandjes te bezoeken. Deze eilandjes bieden je een uitgebreide fauna en flora. 

Bezoek zeker het ecologische strand van Varadero, wat heel populair is bij de vakantieganger. Je kan hier genieten van het mooie ongerepte witte zandstrand en vindt er ook nog eens één van de oudste bomen van Cuba de “ El Patriarca”. 

En het is nog niet gedaan!
Varadero heeft een pretpark, een kartbaan, een jachthaven voor bootexcursies, een dolphinarium waar je kunt genieten van dolfijnenshows en zelfs met dolfijnen kunt zwemmen.  En voor de feestbeesten onder ons zijn er meer dan 10 disco’s en live concerten van salsaorkesten.

Kort gezegd heeft Varadero  voor ieder wat wils!