Cuba

Cuba

Goedkope vliegtickets Cuba

Cuba, een prachtbestemming in het Caribisch gebied, dat uit meer dan 4000 eilanden bestaat. Met zijn unieke architectuur, lange zandstranden, wondermooie hotels en magnifieke kleine dorpjes is Cuba een uitstekende keuze!

Goedkope strandvakanties Cuba

Ooit gedroomd om tussen de dolfijnen te zwemmen en ondertussen ook genieten van het heerlijke weer en talrijke stranden. Cuba bezorgt je verschillende schitterende mogelijkheden voor ontspanning. Het Cayo Levisa eiland, het ongerepte landschap in de nationaal park Topes de Collantes en de eigenaardige stad Baracoa zorgen voor onvergetelijke momenten in je leven!

Goedkope Citytrips Cuba

De hoofdstad Havana is een historisch monument op zich. Geschiedenis en cultuur gaan hier hand in hand. Theaters, musea, burchten, vuurtorens en de architectuur van deze land zullen je blijven verbazen! We kunnen je hier alles één voor één opsommen, maar zien en het zelf beleven is ons advies. Vergeet natuurlijk niet de kleurrijke carnavals te bezoeken!

Algemene informatie

In Cuba heerst er een tropisch savanneklimaat. Gedurende de zomermaanden is er in Cuba een warme en een vrij vochtig weer en de wintermaanden zijn vrij warm. De gemiddelde temperatuur bedraagt 27 graden.
De officiële munteenheid in Cuba is de Cubaanse peso, maar voor de toeristen hebben ze de Cubaanse Convertible Peso in de omloop gebracht. Hier wordt enkel Visa en Master Card aanvaard op voorwaarde dat het uitgegeven wordt door een Amerikaanse bank.