Aquapark hotels

Voor de waterratten zijn aquapark hotels een heus paradijs. Deze vakantieoorden bezitten prachtige zwembaden, wildwaterglijbanen, bubbelbaden en tal van andere waterfaciliteiten om in te plonzen. Deze hotels zijn bij uitstek geschikt voor kinderen en iedereen die graag geniet van een verkwikkend zwempartijtje.

Rustig een boek lezen onder een parasol nabij een spectaculair zwembad, terwijl de kids zich rot amuseren op een wildwaterbaan, dat is wat deze hotels jou te bieden hebben. Misschien wil je zelf eens die ruige attracties uitproberen en het kind in je naar boven halen, het kan!

Aquapark hotels zijn het toppunt van plezier en kinderlijk amusement. De klok rond is er aangepaste animatie voor jong en oud, geen moment van verveling. Deze vakantieformule biedt een unieke combinatie van de klassieke zonvakantie met een heus pretpark verblijf.

Deze hotels zijn gelokaliseerd in landen met tropische en subtropische klimaten, zoals het middellands zeegebied en de Turkse Riviera en zorgen voor een goede mix tussen hitte en verkoeling. Bovendien zijn deze resorts uitgerust met tal van randactiviteiten, restaurants en wellness faciliteiten.

Aquapark hotels kan je vinden in vrijwel iedere warme vakantiebestemming en bieden verkoeling tegen het zwoele klimaat. Maak je borst al maar nat en bestel je vliegtickets!