SUNSKY Vliegvakanties & vliegtickets

SUNSKY Vliegvakanties biedt een waaier aan vliegbestemmingen met talloze luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.
Goedkope vliegticket of enkel hotelverblijf of een pakketreis, het kan allemaal perfect!

De wereld ontdekken of liever dichtbij?

Zoek dan de zon op met een goedkope strandvakantie of een goedkope citytrip in Italië, Spanje, Turkije of een van onze andere bestemmingen die wij zorgvuldig geselecteerd hebben!

Wil je de sprong wagen en kies je voor een verre- of exotische vakantie, hebben wij voor je Thailand, Cuba, Maldiven en veel meer.
Bekijk alvast ons uitgebreid aanbod en doe je dromen werkelijkheid worden.

Prijsinformatie

De aangegeven promotieprijzen zijn de goedkoopste tarieven per persoon voor een enkel vliegticket inclusief luchthaven taksen en boekingskosten (€5/pp), exclusief supportkosten, bijstand- en annuleringsverzekering, bagagekosten en alle andere persoonlijke extra´s. Bij hotels wordt de goedkoopste tarief per persoon/per nacht in tweepersoonskamer, inclusief alle kosten aangegeven. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en gebaseerd op vertrekken vanuit Brussel (BRU), Brussel-South (CRL) en mogelijk ook uit andere omringende luchthavens. Deze promotielijst wordt 2 keer per jaar geüpdatet. De boekingsperiode voor de vermelde tarieven is tussen 01.11.2018 en 31.10.2019 en afreis periode van 01.11.2018 tem 31.03.2020. Laatste updat op 31.10.2018